De Reengenoten
Geschied- en heemkundige kring van Meeuwen, Gruitrode
Neerglabbeek, Ellikom en Wijshagen
Sinds 1 januari 2019 deel van Oudsbergen

U bent hier

Geslaagde Sint-Antoniusviering

Sint-Antoniusverkoop 2019

Op zondag 20 januari liep 't Heem al snel vol voor de 37ste editie van de Sint-Antoniusverkoop.  Quiri Schrooten was de veilingmeester van dienst en leidde de verkoop in goede banen. De stemming zat er goed in en er werd vlot geboden. Croissants, taarten, vleeswaren, manden, levend pluimvee enz. gingen vlot en voor veel euro's van de hand. Een oud gemeentebord van vóór de fusie bracht maar liefst 540 euro op, twee keramieken biggetjes gingen onder de hamer voor 520 euro. Rudi Camps 'Snor' telde tenslotte het mooie bedrag van 800 euro neer voor de varkenskop en hij verwierf daarmee eeuwige roem in Meeuwen en bij uitbreiding in Oudsbergen!
De jeugdafdeling van de fanfare zorgde voor de muzikale omlijsting en kon op veel bijval rekenen door hun verfrissend repertoire.

De opbrengst van deze Sint-Antoniusverkoop is bestemd voor KVG, De Tochtgenoten, het Rode Kruis en de Samana-afdelingen van Meeuwen, Wijshagen, Ellikom en Gruitrode-Neerglabbeek. Deze verenigingen zullen op 18 februari hun cheque in ontvangst mogen nemen.

Wij bedanken bij deze nogmaals alle sponsors, alle mensen die iets gegeven hebben, alle aanwezigen, alle gulle bieders en alle medewerkers. Wij hopen u allen volgend jaar terug te mogen zien!